Felújították a VPK-t

2018. aug. 31.

Szeptember elejére befejezik a Vásárhelyi Pál Kollégium felújításának második szakaszát is, szeptember elején birtokba vehetik a hallgatók a megújult „B” szárnyat.

Összesen 85 szobában zajlottak a munkálatok, lecserélték a bútorokat, a padlót, a konnektorokat és az internetkábel végpontjait, újrafestették a falakat és felújították a fürdőszobákat is. Két éve hasonló munkálatokat végeztek el az „A” szárnyon is. Most azonban felújítják a konyhákat és mosókonyhákat is, melyek a jelenlegi ütemezés szerint októberre lesznek kész.
Idén nem csak a szobák kapnak új alakot, hanem az alaksorban található Drönk klub is: kicserélik a padlózatot, a lábazatot valamint a hatalmas csöveket a plafonról, a beázások megelőzése és a jobb szellőzés érdekében.
Új házirendet is kapni fog majd a kollégium, ezentúl tilos lesz festeni és matricázni a falakat és a szekrényeket, és fúrni is csak indokolt esetben lehet majd a gondnok felügyeletével.



Következő hír

2018. aug. 31.
Tantárgy a HÖK-ről
A Hallgatói rendszer ismeretek tárgy célja, hogy a résztvevők jobban megértsék a hallgatói önkormányzati és más hallgatói szervezetek kialakítási szabályait, azok kapcsolódási pontjait az egyetem ...