A BME hallgatója a Doktoranduszok Országos Szövetségében

2019. febr. 17.

Bizalmat szavaztak Tóth Zoltánnak, egyetemünk Villamosmérnöki Tudományok Doktori Iskola doktoranduszának, a DOSZ 2018. év végi tisztújító küldöttgyűlésén. 2019-től elnökségi tagként végezheti feladatait az országos szervezetben.

 „A DOSZ-ban betöltött pozíciómmal számos lehetőség nyílik meg előttem, amivel már korábban, képviselőként, később elnökként elképzelt terveimet megvalósíthatom. Ezek általában nem csak intézményünkre korlátozódnak. Ilyenek például a Digitális Jólét Programon keresztül formálódó Virtuális DÖK irodák koncepciójába illeszkedő fejlesztések is. De ilyen például az az elképzelésem is, hogy a doktorandusz képviseletek a szakkollégiumokkal együttműködve a leendő kutatói-oktatói nemzedéket segítsék a pálya felé, illetve a tehetséggondozásban is előkelő helyen tudom elképzelni magunkat.” – mondta el lapunknak Tóth Zoltán.



Következő hír

2019. febr. 17.
Erdőtüzek, felelőtlen fakitermelés:SOS! veszélyben a Föld!
Százezreket evakuáltak elővigyázatosságból, és tízezrek maradtak fedél nélkül a tavalyi kaliforniai tüzeket követően. Bár az erdőtüzek gyakoriak ezen a vidéken, a múlt éviek több szempontból is ...