A kudarcot nem lehet és nem is kell megúszni

2019. febr. 17.

D. Tóth Krisztinával a WMN online magazin alapítójával, újságíróval beszélgettünk a médiában eltöltött húsz évről és a magazin eddigi történetéről.

A WMN hamarosan négy éves lesz, és már rég nem csak az online magazint jelenti, hanem egy önálló YouTube csatornát (jelenleg 71 ezer feliratkozóval), aktív és izgalmas közösségi oldalakat, rendezvénysorozatot, sőt 2018 tavasza óta már tévéműsorokat is gyárt.

„A köztévében eltöltött évek után egy olyan alkotóközösséget akartam létrehozni, ahol szabadon, bátran és tabuk nélkül fejleszthetünk és készíthetünk tartalmakat, videós formában is, és amely túllép a sztereotípiákon és a nőkhöz felnőtt, összetett, sokszínű, gondolkodó és humorérzékkel rendelkező emberként szól. „ –árulta el az alapításkori célkitűzésekett Krisztina.

Az írott anyagon túl az „Elviszlek magammal” című, több mint 120 részes interjúsorozatból is sokan ismerhetik Krisztinát, melynek keretében számtalan híres művésszel, kiváló szakemberrel beszélgetett. A műsor lényege a természetes, közvetlen helyszín, ahol ha leül egymás mellé két ember, amúgy is beszélgetnének, így esett a választás az autójára.

Megkérdeztük melyik volt a legemlékezetesebb beszélgetése. –„Ha nagyon-nagyon muszáj, akkor a legutóbbi évadból mondjuk Presser Gábort emelném ki, akinek a zenéin én is felnőttem, és aki a beszélgetés vége felé elővett egy hangszert, hogy akkor ő most szerenádot adna nekem. És elénekelte a kedvenc LGT számomat: a Neked írom a dalt. „



Következő hír

2019. febr. 17.
A BME hallgatója a Doktoranduszok Országos Szövetségében
Bizalmat szavaztak Tóth Zoltánnak, egyetemünk Villamosmérnöki Tudományok Doktori Iskola doktoranduszának, a DOSZ 2018. év végi tisztújító küldöttgyűlésén. 2019-től elnökségi tagként végezheti ...