Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatok személyes bemutatása - 2022/23/ősz

2022. aug. 27.

Kedves Hallgatók!

Kiírásra kerültek a Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatokhoz tartozó személyes bemutatási időpontok a 2022/23. tanév őszi félévére.

A pályázatok bemutatási időszaka augusztus 31. és szeptember 13. között kerül lebonyolításra. A pontos idősávokról, dátumokról, valamint a bemutatás helyszínéről az adott kari Hallgatói Képviselet honlapján közzétett hírből tájékozódhattok. 

A szociális pályázat személyes bemutatása a pályázás kötelező része, ennek hiányában a pályázat érvénytelennek minősül. 

Amennyiben a szociális pontszám a kollégiumi férőhelypályázat pontjaiba is beszámításra került, a bemutatás minden esetben kötelező, különben a szociális részpontszám érvénytelenné válik, ami a férőhely elvesztését is eredményezheti.

A pályázatokat bemutatni alapvetően "Előbírált, hiánytalan" státusszal lehet, de előfordulhat ettől eltérő kari eljárásrend, ebben az esetben erről a kari HK honlapon mindenképpen találtok információt.

A személyes bemutatáson előzetes időpontfoglalással van lehetőség részt venni. Ezt a MŰEPER  felületen lehet megtenni az Időpontok menüpont alatt, ahol folyamatosan frisstésre és kiírásra kerülnek a konkrét, foglalható időpontok.

A bemutatás megtörténéséért a pályázó felel, így amennyiben a jelentkezéssel kapcsolatban problémába ütköztök, mindenképpen keressétek az adott kari szociális referenst az e-mail címén, vagy az ESZB-t az általános szoc@bmeehk.hu címen még a meghirdetett bemutatási időszak lezárulta előtt.

üdv,
ESZB

 



Következő hír

2022. aug. 01.
Elsőéves kollégiumi szociális pontok - 2022/23 ősz
Kedves Hallgatók!