Szociális alapú költségtérítés/önköltség csökkentés és szociális helyzet megítélése a KJK Compass ösztöndíjhoz - 2023/2024/1

2023. szept. 18.

Kedves Hallgatók!

Kiírásra került a 2023/2024. tanév őszi félévére vonatkozó Szociális alapú költségtérítés/önköltség csökkentés esetén leadható igénylés, mellyel a KJK Compass Ösztöndíjhoz is igényelni lehet a szociális helyzet megítélését.
Az igénylés kitöltése és elbírálása a Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat Igazoláslistája és pontrendszere szerint zajlik.

Pályázni a MŰEPER rendszeren elérhető pályázat leadásával lehet.

Azoknak a hallgatóknak, akik a 2023/2024. tanév őszi félévére vonatkozó Rendszeres szociális ösztöndíj pályázatra is pályáztak, nem szükséges külön a Szociális alapú költségtérítés/önköltség csökkentés igénylés leadása is, ugyanis a Rendszeres szociális ösztöndíj leadása során megítélt szociális pontszám is beszámítható a költségtérítés/önköltség csökkentéséhez/KJK Compass Ösztöndíj eredményéhez. A Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat során megállapított pontszám csak abban az esetben fogadható el a költségtérítés-, önköltség csökkentéshez, KJK Compass Ösztöndíjhoz, amennyiben a pályázat Elbírált, hiánytalan státuszba került.

Költségtérítés/önköltség csökkentési kérelem esetén:

A szociális pályázat leadása mellett a Költségtérítés/önköltség csökkentésre vonatkozó Neptun kérvény leadása is szükséges - 010-es Önköltség mérséklési kérelem. Ennek leadására 2023. szeptember 19-től szeptember 30. 23:59-ig van lehetőség.

KJK Compass Ösztöndíj pályázása esetén:

A szociális pályázat leadása mellett a Compass Ösztöndíj Neptun kérvény (912) leadása is szükséges.

 

Pályázat leadási és hiánypótlási határideje:

Szociális pályázat leadási határideje

2023. szeptember 21. 23:59 a MŰEPER rendszeren keresztül

Szociális pályázat hiánypótlási határideje

2023. szeptember 27. 23:59 a MŰEPER rendszeren keresztül

Szociális pályázat személyes bemutatási határideje

2023. szeptember 28.

Szociális pontszám eredmény

2023. szeptember 29.

Csak az Elbírált, hiánytalan státuszú pályázatok esetében vehető figyelembe a szociális helyzet a költségtérítés/önköltség csökkentés meghatározása, illetve a KJK Compass Ösztöndíj pályázás során.

A szociális pályázattal kapcsolatos kérdéseiteket a szoc@bmeehk.hu e-mail címen tehetitek fel.

 

Üdvözlettel,
Egyetemi Szociális BizottságKövetkező hír

2023. szept. 16.
Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázat - előzetes eredmény - 2023/24/1
Kedves Hallgatók!