Önköltségcsökkentés
BME EHK / ESZB / PÁLYÁZATOK / Önköltségcsökkentés

Kedves Hallgatók!

Kiírásra került a 2021/2022. tanév őszi félévére vonatkozó Szociális alapú költségtérítés/önköltség csökkentés pályázat, melynek keretén belül a KJK Compass Ösztöndíjhoz is igényelni lehet a szociális helyzet megítélését.
Pályázni a MŰEPER rendszeren elérhető pályázat leadásával lehet.

Azon hallgatóknak, akik a 2021/2022. tanév őszi félévére vonatkozó Rendszeres szociális ösztöndíj pályázatra is pályáztak, azoknak nem szükséges külön a Szociális alapú költségtérítés/önköltség csökkentés pályázat leadása is, ugyanis a Rendszeres szociális ösztöndíj leadása során megítélt szociális pontszám is beszámítható a költségtérítés/önköltség csökkentéséhez/KJK Compass Ösztöndíj eredményéhez. A Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat során megállapított pontszám azonban csak abban az esetben fogadható el a költségtérítés-, önköltség csökkentéshez, KJK Compass Ösztöndíjhoz, amennyiben a pályázat Elbírált, hiánytalan státuszba  került. 

Önköltség csökkentés esetén:
A pályázat leadása mellett a Költségtérítés/önköltség csökkentésre vonatkozó Neptun kérvény leadása is szükséges - 010-es Önköltség mérséklési kérelem. Ennek határideje 2021. október 3. 23:59.

KJK Compass Ösztöndíj pályázása esetén:
A pályázat leadása mellett a Compass Ösztöndíj Neptun kérvény leadása is szükséges.

Pályázat leadási határideje

2021. szeptember 21. 23:59 a MŰEPER rendszeren keresztül
Hiánypótlási határidő 2021. szeptember 28. 23:59 a MŰEPER rendszeren keresztül
Személyes bemutatási határidő

2021. szeptember 29.

Eredmény 2021. október 1. 

Csak az Elbírált, hiánytalan státuszú pályázatok esetében vehető figyelembe a szociális helyzet a költségtérítés/önköltség csökkentés meghatározása, illetve a KJK Compass Ösztöndíj pályázás során.

Üdvözlettel,
Egyetemi Szociális Bizottság


2021. febr. 19.
Szociális alapú önköltség csökkentés pályázat és szociális helyzet megítélése a KJK Compass Ösztöndíjhoz - 2020/2021/2
Kedves Hallgatók!
1