Szociális alapú költségtérítés/önköltség csökkentés és szociális helyzet megítélése a KJK Compass ösztöndíjhoz - 2023/2024/2

2024. febr. 07.

Kedves Hallgatók!

 

Kiírásra került a 2023/2024. tanév tavaszi félévére vonatkozó Szociális alapú költségtérítés/önköltség csökkentés esetén leadható igénylés, mellyel a KJK Compass Ösztöndíjhoz is igényelni lehet a szociális helyzet megítélését.

Az igénylés kitöltése és elbírálása a Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat Igazoláslistája és pontrendszere szerint zajlik.

 

Pályázni a MŰEPER rendszeren elérhető pályázat leadásával lehet.

 

Azoknak a hallgatóknak, akik a 2023/2024. tanév tavaszi félévére vonatkozó Rendszeres szociális ösztöndíj pályázatra is pályáztak, nem szükséges külön a Szociális alapú költségtérítés/önköltség csökkentés igénylés leadása is, ugyanis a Rendszeres szociális ösztöndíj leadása során megítélt szociális pontszám is beszámítható a költségtérítés/önköltség csökkentéséhez/KJK Compass Ösztöndíj eredményéhez. A Rendszeres szociális ösztöndíj pályázat során megállapított pontszám csak abban az esetben fogadható el a költségtérítés-, önköltség csökkentéshez, KJK Compass Ösztöndíjhoz, amennyiben a pályázat Elbírált, hiánytalan státuszba került.

 

Költségtérítés/önköltség csökkentési kérelem esetén:
 

A szociális pályázat leadása mellett a Költségtérítés/önköltség csökkentésre vonatkozó Neptun kérvény leadása is szükséges - 010-es Önköltség mérséklési kérelem. Ennek leadására 2024. február 25. (vasárnap) 06:00-tól március 9. (szombat) 23:59-ig van lehetőség.

 

KJK Compass Ösztöndíj pályázása esetén:

 

A szociális pályázat leadása mellett a Compass Ösztöndíj Neptun kérvény (912) leadása is szükséges.

 

Pályázat leadási és hiánypótlási határideje:

Szociális pályázat leadási határideje

2024. február 11. 23:59 a MŰEPER rendszeren keresztül

Szociális pályázat hiánypótlási határideje

2024. február 19. 23:59 a MŰEPER rendszeren keresztül

Szociális pályázat személyes bemutatási határideje

2024. február 20.

Szociális pontszám eredmény

2024. február 23.

Csak az Elbírált, hiánytalan státuszú pályázatok esetében vehető figyelembe a szociális helyzet a költségtérítés/önköltség csökkentés meghatározása, illetve a KJK Compass Ösztöndíj pályázás során.

 

A szociális pályázattal kapcsolatos kérdéseiteket a szoc@bmeehk.hu e-mail címen tehetitek fel.

 

Üdvözlettel,

Egyetemi Szociális BizottságKövetkező hír

2023. dec. 12.
Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatok - 2023/24/2 - Információk
Kedves Hallgatók!