Hírek

BME Önkéntesnap és Sportnap 2016

2016. szept. 14.

Kedves Hallgató!

Szeretnénk felhívni a figyelmed két őszi rendezvényre, melyeken megjelenésedre feltétlenül számítunk!

Mint az már Egyetemünkön hagyománnyá vált, szeptemberben kerül megrendezésre a BME Önkéntes Nap, valamint a BME Sportnap is. A megszokottól eltérően azonban az idei évben új időpontokban vehettek részt a két méltán népszerű eseményen.

A BME Önkéntes Nap idén szeptember 14-én, szerdán lesz megtartva. Ez az időpont azért is különleges, mivel ezen a napon rektori szünet van, így anélkül jöhettek el és segíthettek a kerület megszépítésében, hogy azon kellene aggódnotok, hogy kihagytok valamilyen órát emiatt. Az eseményen helyszíni regisztrációt tartunk az E és H épület között, majd a regisztrációt követően mindenki felkeresi a számára kijelölt helyszínt, ahol az önkéntes munkát elvégezzük. További információkat a Facebook eseménynél találtok.

A BME Sportnapot szeptember 20-án, kedden az Egyetemi Sport Nemzetközi Napjának részeként rendezzük meg. Az esemény központi helyszíne a BME Sporttelep lesz, ahol különböző bajnokságokon vehettek részt, és kipróbálhattok különböző sportokat és játékokat is. Nem elhanyagolható továbbá az sem, hogy a hangulatért egész nap az Animal Cannibals felel majd. Ezen kívül a BME Sportközpont is vár mindenkit rengeteg különböző edzéssel (TRX, Zumba, Kangoo, stb.), amelyeket díjmentesen kipróbálhatnak majd az érdeklődők. További információkat a Facebook eseménynél találtok.

Reméljük sikerült ezzel a kis beharangozóval felkelteni az érdeklődésed és mindkét eseményen találkozunk majd!

Üdvözlettel:

Egyetemi Hallgatói Képviselet