Schönherz Zoltán Kollégium
Főoldal / Kollégium / Schönherz Zoltán Kollégium

Mi a Schönherz Kollégium? - 1981 óta, mióta a "rakéta" áll, több tízezer ember - egyetemista, villamosmérnök, barát, barátnő, szimpatizáns életének meghatározó része. Van, akinek csak egy ágyat jelent a tanulmányai idejére, vannak, akiknek ennél sokkal többet: a felnőtté válást, a szakma megismerését, majd elmélyülést a tudomány rejtelmeiben, sok-sok barátot, szerelmeket, mindazt, amit huszonéves fejjel az ember elérhet.

Mit fetisizálunk, a házat, egy épületet? Nem. Azt, ami benne van. Azt, amit generációk megteremtettek, mások tovább fejlesztettek, és a mindenkor benn élők őriznek. És ez a legfontosabb. Ha megtisztel a sors, és tagjává válhatsz a Schönherzes közösségnek, becsüld meg ezt a lehetőséget, mert életed során büszke leszel arra, hogy tagja lehettél.

Tégy meg mindent azért, hogy te is lerakhass néhány apró téglát ahhoz az építményhez, ami sokak számára a boldogulást jelenti!

Ne szégyelld, ha nehézségeid vannak, mert itt mindig találsz valakit, aki segít! A tudás fájához is közelebb férkőzhetsz, ha megtalálod a helyed itt, a SCHÖNHERZ-ben.