Hírek

Konferencia a Magyar Optikai Művek Emlékalapítvány és az OPAKFI szervezésében

2016. dec. 01.

A MOM Emlékalapítvány és az OPAKFI szeretettel meghívja minden munkatársunkat a családjával együtt, valamint minden érdeklődőt az ünnepi rendezvénysorozatra a Magyar Optikai Művek alapításának 140 éves évfordulója alkalmából.

Találkozzunk a MOM Parkban (Budapest XII. Csörsz utca 35-43) a Süss Nándor sétányon az Íjazó szobránál a MOM emléktáblája avatásának kezdetéig:

2016. december 5-én, hétfőn 10.00-kor.

Ugyancsak szeretettel várjuk a délutáni tudományos koferenciára fiataljainkat; diákokat, egyetemistákat, kutatókat.

A napjainkban szinte minden területen megjelenő csúcstechnológiát képviselő termékek kutatása-fejlesztése és előállítása adja a legnagyobb gazdasági hozzáadott értéket, fontos összetevője a növekedésnek. Magyarország mindig is élen járt a felfedezések ipari szintű alkalmazása terén. A Magyar Optikai Művek évfordulója kapcsán ennek hagyományait és mai eredményeit szeretnénk bemutatni konferenciánkon azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az érdeklődők mellett a fiatalokat is megszólítjuk és bekapcsolódásra motiváljuk. Be kívánunk mutatni számukra néhány Magyarországon tradicionálisan művelt szakterület meglévő és sikeres műhelyét, azok eredményeit és lehetőségeit. Az ismeretterjesztés mellett célunk az is, hogy mind többen szándékozzanak e területen tevékenykedni a már elért eredmények megismerése által.

Köszönettel vennénk, ha önökön keresztül más volt munkatársunk és a családjaik is értesülnének erről az ünnepi rendezvényről, és a délelőtti és a délutáni program előadásairól.

 Honlapunkon, vagy telefonon (1-287 6983) várjuk a programra érdeklődők regisztrációját is.

Elérhetőségünk:http://mombudapest.hu/konferencia-a-magyar-optikai-muvek-emlekalapitvany-es-az-opakfi-szervezeseben/