Hírek

MŰHAL Utazási Pályázat 2018/19. tavaszi félévre

2019. máj. 16.

A Műegyetemi Hallgatókért Alapítvány (MŰHAL) pályázatot hirdet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem azon hallgatói számára, akik külföldön, az egyetem képviseletében tartanak szakmai előadást.

Pályázhat minden a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem teljes idejű osztatlan, alap-, mester képzésén tanuló hallgató, az aktív tanulmányi félévében, aki 2019. január 1. és 2019. május 31. között lezajlott konferencián tartotta meg szakmai előadását, vagy 2019. január 1. és 2019. május 31. között lezajlott szakmai tudományos tanulmányi versenyen kiemelkedő helyezést ért el.

Pályázati kiírás
Pályázati adatlap

A pályázathoz szükséges igazolások, valamint a kitöltött adatlap leadására az Egyetemi Hallgatói Képviselet irodájában („K” épület 1. emelet 61. ajtó) 2019. június 21-ig lesz lehetőség fogadóidőben. Az adatlap kitöltésének és leadásának elmulasztásával a hallgató pályázata automatikusan elutasításra kerül.

A pályázat eredményéről a pályázók 2019. június 27. után kapnak értesítést. A valóságnak nem megfelelő adatokat tartalmazó pályázat kizárásra kerül. Nem jelen kiírás szerint benyújtott pályázatokat nem áll módunkban elbírálni.