Hírek

Ingyenes Mateking Hozzáférés!

2020. máj. 17.

Kedves Hallgatótársak!

 

A Mateking.hu-t nem sokunknak kell bemutatni, számtalan BME-s hallgató tartozik nagy hálával a szolgáltatás fejlesztőinek. Ha mégsem tudnátok miről van szó, röviden így tudnánk jellemezni:

A Mateking kifejezetten középiskolásoknak és egyetemistáknak készült, rengeteg, a BME-n oktatott tantárgy anyagát is lefedik a rajta található kurzusok. A platform célja, hogy egyszerű példákon keresztül könnyen érthetővé tegye a matematikát és eltüntesse a témát körölvevő elrettentő stigmát.

Személyes tapasztalatok alapján is tanúsíthatjuk, hogy ezt sikeresen teszi.  A jelen cikk írója valószínűleg a mai napig második féléves analízis kurzusával küszködne, ha nem talál rá kétségbeesésében erre a oldalra.

Na de térjünk a lényegre:

A Mateking.hu csapata tudja, hogy az elmúlt két hónap eseményei jelentősen megnehezítették a hallgatók életét is, ezért az Egyetemi Hallgatói Képviselettel összefogva egy fantasztikus lehetőséggel álltak elő.

Itt, és az Egyetemi Hallgatói Képviselet kommunikációs csatornáin közzétttünk egy kódot, amivel az első 1500 hallgató ingyenesen, az ezt kövező 1500 hallgató pedig 80%-os kedvezménnyel veheti igénybe a Mateking szolgáltatásait.

A kedvezményeket ezzel a kuponkóddal tudjátok érvényesíteni: BME#hope

Az akció május 24-ig, vagy a „készlet erejéig” tart!

A mateking oldalát itt találhatjátok:

Mateking.hu

Köszönjük a Matekingnek, nektek pedig sok szerencsét és jó tanulást kívánunk!

Keep Mateking!

EHK