Hírek

Köszönjük a Mateking.hu csapatának!

2020. jún. 02.

Az elmúlt pár hónapban mindenkinek új nehézségekkel kellett megküzdenie. Ezek a megpróbáltatások az életünk minden területén felütötték a fejüket, otthon, a munkahelyeken, és természetesen az egyetemeken is. Kommunikációs nehézségek, frusztráció, bizonytalanság ezek leküzdéséhez sokszor az oktatók jó szándéka és a hallgatók kemény munkája sem bizonyult elegendőnek.

Azonban, az ilyen megpróbáltatásokkal teli időszakokban mutatkozik meg az is, hogy kikre számíthatunk igazán. A Mateking.hu munkatársai nem felejtették el, hogy milyen érzés belevágni egy nehéz és hosszú vizsgaidőszakba, ezért a hallgatók segítségére siettek.

Az elmúlt hónapban lebonyolított akciójuk keretében a Mateking.hu az egyetemek Hallgatói Képviseleteivel összefogva országszerte közel 20 millió forint értékben ajándékozott tantárgyakat a távoktatásban vizsgázni készülő hallgatóknak.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatóinak számára 1500 darab ingyenes tantárgyat és 1500 darab 80%-os kedvezményt ajánlottak fel. Ezzel eddig több mint 3,7 millió forintot spóroltak meg az Egyetem hallgatóságának.

A mateking ereje mindig is abban rejlett, hogy egy oldalon áll veletek: nem bonyolult képletekkel, hanem szemléletes példákkal, színekkel és rajzokkal magyaráz, így mindent azonnal megértetek, sőt egyből meg is jegyzitek.

Az oldalon több, mint 2000 tananyag és közel 20 tantárgy található, többek között Analízis, Valószínűségszámítás, Lineáris Algebra, Diszkrét matek, Statisztika és még sok minden más. A weboldal öt egymást követő évben nyerte már el az Év Honlapja címet, 2019-ben az Abszolút Év Honlapjának is megválasztották.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítséget és az együttműködést a Mateking.hu csapatának! Reméljük, hogy a hasznotokra vált és örültetek neki.

A sikeres együttműködésen felbátorodva, tovább építjük a BME EHK és a Mateking.hu közti kapcsolatot és ígérjük, hogy a jövőben is számíthattok majd hasonló lehetőségekre, amelyekről az EHK kommunikációs csatornáin keresztül fogtok értesülni.

Még egyszer köszönjük a mateking csapatának!