Hírek

Innovációk a fenntartható építésgazdaságban pályázati felhívás

2022. márc. 04.

A 2021. április 1-jével létrejött GREENOLOGY Zöldinnovációs Fenntarthatósági Tudásközpont elsődleges célja, hogy segítse a hazai gazdaságot a zöld, innovatív és fenntartható átállásban. A Tudásközpont kutatásaival, közösségi tevékenységével közreműködik minden olyan tudományos kutatásban, szakmai kezdeményezésben, amely a hazai zöldinnovációs és fenntarthatósági fejlődést támogatja. 

 

Ahogyan arról a korábbiakban már tájékoztatást adtunk, a fenti célok érvényesülése érdekében a Tudásközpont 2021. augusztus 31-én „Innovációk a fenntartható építésgazdaságban” címmel pályázatot hirdetett.

 

A hallgatói megkeresések alapján egyszerűsítettük a pályázat feltételeit és a járványhelyzetre figyelemmel lehetővé tesszük, hogy azonos tudományterületek – így például társadalomtudományok, gazdálkodástudományok – képviselői is pályázhassanak együtt, vagyis a továbbiakban nem feltétel, hogy három különböző tudományterület hallgatói/kutatói dolgozzák ki a pályaművet. Egyúttal kiterjesztettük a pályázati felhívást a magyarországi középfokú oktatási intézmények tanulói körére is. Úgyszintén a járványhelyzeti kapcsolattartási nehézségekre figyelemmel, egyszerűsítettük a vállalati oldal közreműködését is a pályamű kidolgozásának támogatásában.

 

Figyelemmel arra, hogy a hallgatók a pályázatra való jelentkezéssel hozzájárulhatnak egy újfajta, fenntarthatóságon alapuló személetmód sikerre viteléhez, azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok Önhöz, hogy a pályázati lehetőség hallgatók felé történő promotálásában a segítségét kérjem. 

Pályázati kiírás