Hírek

Tájékoztatás a BME működési modelljével kapcsolatban

2023. aug. 15.

Kedves Hallgatók!

Az utóbbi időben megnövekedett a hallgatói érdeklődés a BME működési modelljének esetleges megváltozásával kapcsolatban. A korábbiakban ezen hír keretein belül adtunk tájékoztatást a témában. 

Az azóta érkezett hallgatói megkeresések miatt az Egyetemi Hallgatói Képviselet szeretne bővebb körben információt nyújtani Egyetemünk hallgatói számára. A leggyakrabban feltett kérdések megválaszolására létre fogunk hozni egy oldalt a honlapunkon, illetve egy tematikus email címet, amire küldhetitek a kérdéseiteket, amelyeket legjobb tudásunk szerint fogunk megválaszolni. 

A közvetlenebb információátadás érdekében szeretnénk hallgatói fórumokat szervezni, az Egyetemünkön zajló, működési modellt érintő kérdésekben, ahol személyesen is feltehetitek a kérdéseiteket. A fórumok időpontja várhatóan az őszi félév szorgalmi időszakának eleje, ennek részleteivel kapcsolatban az azt megelőző időszakban jelentkezünk a hivatalos platformjainkon.

Az EHK a továbbiakban is nyomon követi a témával kapcsolatos fejleményeket, amikről folyamatosan tájékoztatni fogunk Benneteket.