Hírek

Pályázat az Egyetemi Hallgatói Képviselet elnöki tisztségének betöltésére 2021

2021. júl. 03.

Kedves Hallgatótársak!

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Egyetemi Hallgatói Képviselet (EHK) pályázatot hirdet a BME Hallgatói Önkormányzatának Alapszabálya (HÖK ASZ) alapján az elnöki tisztség betöltésére. Az EHK elnök feladatai és kötelességei megtalálhatóak a HÖK ASZ 12. §-ban.

Pályázat feltételei

A pályázaton részt vehet minden BME HÖK tag, aki határidőre érvényes pályázatot nyújt be. A Hallgatói Önkormányzat képviselőinek és tisztségviselőinek összeférhetetlenségi szabályait a HÖK ASZ 5. §-a tartalmazza.

Pályázás folyamata

Az elektronikus elnöki pályázatot és a kitöltött pályázati adatlapot az info@bmeehk.hu e-mail címre kell megküldeni 2021. június 11. (péntek) 23:59-ig.

A kinyomtatott elnöki pályázatot és a kitöltött pályázati adatlapot az EHK irodájában (K ép. I. em. 61.) kell leadni 2021. június 11. (péntek) 12:59-ig.

Az elnökválasztás időpontja: 2021. június 24. 18:15.

Tartalmi követelmények

  • Pályázati adatlap hiánytalan kitöltése (az adatlap letölthető az ehk.bme.hu oldalról).
  • Elnöki pályázat, melyben részletesen ismerteti a pályázó a tisztség betöltése esetén megvalósítandó terveit, illetve elképzeléseit. Az elnöki pályázat terjedelme minimum öt A/4 -es oldal és legalább 2000 szó.

Pályázati kiírás
Pályázati adatlap

Beérkezett pályázatok:

Szili Ákos - Pályázat